Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Topo Centro „Amber Clutch by HyperX“ pirmasis pusfinalis: LastWind – Hyped Esports

Topo Centro „Amber Clutch by HyperX“ CS:GO lygos trečiasis sezonas pasiekė atkrintamųjų etapą. Keturios geriausios lygos komandos rungsis pusfinalių etape dėl galimybės rungtis gyvame finaliniame renginyje ir didesnės dalies iš 1000 eurų prizinio fondo. Šį kartą aptarsime pirmąsias dvi komandas, kurios susitiks jau šeštadienį 15:00. Tai – „LastWind ir „Hyped Esports“ komandos.
Albinas "tooi" Šeputis iš LastWind
Albinas "tooi" Šeputis iš LastWind / 15min nuotr.

LastWind

„LastWind“ penketukas lygoje šiuo metu yra dar nenugalėtas. Komandos branduolys kartu žaidžia jau ne vienerius metus, o prie komandos prijungus ir daug patirties turintį Tomą „Prochas“ Prochorenko, bei vis geriau atrodantį Liną „LeeN“ Ališauską ši komanda kol kas atrodo absoliuti lyderė.

Prie šių faktų dar galime pridėti, kad „LastWind“ penketukas ESEA tarptautinėje lygoje tarp lietuvių yra aukščiausiame divizione – Main. Nė viena kita lietuvių komanda šiuo dalyku pasigirti kol kas negali.

Hyped Esports

„Hyped Esports“ penketukas yra jauniausias matytas apskritai per visus „Amber Clutch“ lygos sezonus. Trys lygos žaidėjai yra 15 metų arba jaunesni. Visgi komanda stebina puikiu žaidimu tiek vietinėje, tiek tarptautinėje scenoje.

„Hyped“ vietinėje lygoje nusileido tik aukščiau turnyrinėje lentelėje buvusioms komandoms ir kibo į atlapus tiek „LastWind“, tiek „GOATED“ ekipoms. Tarptautinėje ESEA lygoje žaidėjai iš Open divizijos pakilo į Intermediate ir tęs pasirodymą būtent ten ir artėjančiame sezone.

Tarpusavio susitikimas

Lygos sezono tarpusavio susitikime šios komandos demonstravo įspūdingą kovą. Mačas pareikalavo visų trijų žemėlapių, kurių kiekvienas pasibaigė po 30 ar daugiau raundų.

Taigi, ar pavyks jaunajai „Hyped Esports“ įveikti labiau patyrusius „LastWind“? Sužinokite prisijungę prie tiesioginės transliacijos Esports namai „Twitch“ kanale jau šeštadienį, 15 valandą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas