Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Topo Centro „Amber Clutch“ finale – „SD Invicta“ ir „akmuo“

Po įspūdingų kovų baigėsi Topo Centro „Amber Clutch“ lygos atkrintamųjų etapas. Lygos finalai jau artėjantį penktadienį vyks tarp komandų „SD Invicta“ ir „akmuo“,
Esporto lygos finalas
Esporto lygos finalas / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Pirmajame lygos pusfinalyje susitiko komandos „akmuo“ ir „7 Reasons“. Jau pirmajame žemėlapyje buvo galima matyti, kad ši serija bus įtempta. „Overpass“ žemėlapyje komandai „akmuo“ startavus pergalingai, viskas kėlėsi į „Inferno“. Ten, taškas į tašką vykusiose varžybose prireikė net 3 pratęsimų, bet „7 Reasons“ sugebėjo grįžti į seriją laimėdami antrąjį žemėlapį.

Trečiajame žemėlapyje „Nuke“ komanda „akmuo“ parodė įspūdingą pražią ir pirmąją pusę laimėjo rezultatu 12:3. Visgi „7 Reasons“ nepasidavė ir bandė grįžti į seriją. Bandymas nepavyko ir „akmuo“ užbaigė mačą rezultatu 16:10, taip užsitvirtindami vietą lygos finale.

Antrasis pusfinalis vyko tarp komandų „SD Invicta“ ir „EZ4ENCE“. Stipriausia Lietuvos komanda laikomai „SD Invicta“ komandai istoriškai nepavyksta peržengti stipriausių lietuvių vedamų „mix“ komandų. Visgi istorija pasikeitė ir po įspūdingų dviejų žemėlapių (reikalavusių po 30 raundų) jie sugebėjo įveikti Armando „maty“ Kneitos vedamus „EZ4ENCE“ rezultatu 2:0 (16:14, 16:14).

Topo Centro „Amber Clutch“ lygos finalas vyks jau artėjantį penktadienį, balandžio 21 dieną, 19 valandą. Renginys vyks gyvai, „InfoShow LAN Party“ renginyje Kaune, studentų g. 50.

Kviečiame atvykti stebėti gyvai!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas