Pradėta nuo ispaniškų kapotų daržovių ir virtų midijų salotų. Vėliau šefas Donatas Dobravolskas nustebino nepriekaištingai paruoštu kalmaru, patiektu su padažu, kuriame buvo troškinamas, bei paskrudinta itališka ciabatta duonele. Neretai yra pabijoma ruošti patiekalus su kalmarais, tačiau D. Dobravolskas įrodė, jog troškintas kalmaras tampa minkštas ir atskleidžia savo skonines savybes.
„Bidvest Lietuva“ nuotr./Pristatymo akimirka |
Vėliau „Bidvest Lietuva“ svečių gomurius maloniai nuteikė rytietiškas krevečių, sojų pupelių ir makaronų derinys. Galiausiai Donatas Dobravolskas paruošė lydekų filė su prieskoninėmis žolelėmis ir kukurūzų burbuolėmis. Patiekalui buvo panaudota įmonės „Bidvest Lietuva“ siūloma lydekų filė, kuri yra paruošta taip preciziškai, supresuota porcijomis, todėl gaminant patiekalą nelieka jokių atliekų.
„Bonduelle“ kulinarijos konsultantas iš Lenkijos Tomaszas Szymanskis ruošė skirtingų šaldytų daržovių mišinių patiekalus su koldūnais, vištiena. Kai kuriuos patiekalus gamino gan aštrius ir gardino egzotiškais prieskoniais, o kitus – grietinėle, todėl jie buvo švelnūs, maloniai nuteikė gomurį.
Įmonės klientai buvo sužavėti ir nustebinti šefų patiekalais, stengėsi išgauti visas jų paslaptis, stropiai užsirašinėjo receptus. Produkcijos pristatymo metu visus lydėjo puiki nuotaika, gaminamo maisto aromatai ir betarpiškas bendravimas sušildė šaltą ir snieguotą žiemą už jaukios „Kulinarijos studijos“ langų.
„Bidvest Lietuva“ nuotr./Pristatymo akimirka |