1 pakelio 400 gr. krevečių „Nowaco“ (prieš gaminant atitirpinti)
1,5 citrinos sulčių
1 imbiero šaknies, sutarkuotos per smulkią tarką
2–3 didelių smulkiai sukapotų česnako skiltelių
0,5 smulkiai supjaustytos aitriosios paprikos
Krapų, petražolių, juodųjų pipirų
4 valg. šaukštų alyvuogių aliejaus
0,5 arbat. šaukštelio cukraus arba medaus
žiupsnelio druskos
Gaminimas:
Aliejų įkaitinti keptuvėje, suberti papriką, pakepinti 1–2 minutes ir sudėti imbierą, dar pakepinti 1–2 minutes, sudėti česnaką, tada kepti dar 2 minutes ir suberti krevetes. Kai viskas sušils, supilti citrinos sultis, įdėti medų, įberti druskos, supilti alyvuogių aliejų, suberti žalumynus ir viską gerai išmaišyti.
Viską dar šiek tiek pakaitinti, tik neleisti užvirti, kad neišausėtų krevetės.
Skanaus.