Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Receptas: keptos didžiosios krevetės

Reikės:
Keptos krevetės su česnakais
Krevetės / Fotolia nuotr.
Temos: 2 Krevetės Receptai

1 pakelio 400 gr. krevečių „Nowaco“ (prieš gaminant atitirpinti)

1,5 citrinos sulčių

1 imbiero šaknies, sutarkuotos per smulkią tarką

2–3 didelių smulkiai sukapotų česnako skiltelių

0,5 smulkiai supjaustytos aitriosios paprikos

Krapų, petražolių, juodųjų pipirų

4 valg. šaukštų alyvuogių aliejaus

0,5 arbat. šaukštelio cukraus arba medaus

žiupsnelio druskos

Gaminimas:

Aliejų įkaitinti keptuvėje, suberti papriką, pakepinti 1–2 minutes ir sudėti imbierą, dar pakepinti 1–2 minutes, sudėti česnaką, tada kepti dar 2 minutes ir suberti krevetes. Kai viskas sušils, supilti citrinos sultis, įdėti medų, įberti druskos, supilti alyvuogių aliejų, suberti žalumynus ir viską gerai išmaišyti.

Viską dar šiek tiek pakaitinti, tik neleisti užvirti, kad neišausėtų krevetės.

Skanaus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai