Jautienos gabalėlį gausiai įtrinkite pipirais ir rožine druska, tada susukite į foliją ir bent pusvalandžiui įdėkite į šaldymo kamerą.
Atvėsintą jautienos gabalėlį iš visų pusių trumpai apkepkite sausoje keptuvėje ant aukštos ugnies, tada supjaustykite nedideliais kubeliais.
Pomidorus nuplaukite, supjaustykite storokais griežinėliais, išdėliokite kepimo skardoje, apšlakstykite aliejumi su žolelėmis ir 10 min. kepkite karštoje orkaitėje.
Špinatų lapelius nuplaukite, nusausinkite, išdėliokite lėkštėje.
Ant špinatų dėkite vieną sluoksnį mėsos gabalėlių, tada smulkintų, su druska ir citrinų sultimis maišytų avokadų, likusią mėsą.
Užkandėlę gausiai apšlakstykite paruoštu padažu.
Tiekite su orkaitėje keptais atvėsintais pomidorais.
3 asmenims. Pagaminsite per 45 min.