Слава
Україні!
Praleisti meniu
Vilnius
+5°
Kaunas
+5°
Klaipėda
+7°
Šiauliai
+4°
Panevėžys
+4°
Alytus
+4°
Mažeikiai
+6°
Utena
+4°
TV programa
Orai.lt
Naujausios
Skaitomiausios
Naujienlaiškiai
Galerijos
Video
Projektai
Atsiųskite naujieną
Kontaktai
Naujienos
Kriminalai
Lietuva
Pasaulis
Orai
Komentarai
Tribūna
Istorija
Švietimas
Organizacijų pranešimai
Gazas
Rodyti daugiau
Verslas
Energetika
Mokslas/IT
Finansai
Bendrovės
Transportas
NT ir interjeras
Agronaujienos
Autorinka
Ejudėjimas
Pranešimai
BNS Spaudos Centras
saugukelyje.lt
Rodyti daugiau
Sportas
Krepšinis
Futbolas
Lengvoji atletika
Tenisas
Vandens sportas
Kovinis sportas
Buriavimas
Regbis
Autosportas
Žiemos sportas
Ekstremalu
Kita
Rodyti daugiau
Sveikata
Sveikatos naujienos
Grožis
Gera savijauta
Ilgaamžiškumas
Žmonės.lt
Eurovizija
Lietuva
Pasaulis
Muzika
Gyvenimas
Ar žinai?
Maistas
Santykiai
Šeima
Sveikata
Mada ir grožis
Namai
Pokalbiai
Kelionės
Receptai
Nieko sau!
Rodyti daugiau
Kultūra
Literatūra
Kinas
Renginiai
Teatras
Muzika
Vizualieji menai
Asmenybė
Kino pavasaris
Rodyti daugiau
Reklama
Karjera
Vertybės
Naudojimosi taisyklės
Privatumo politika
Autoriai
Interesų deklaracijos
15min grupė
Etikos kodeksas
Skanios idėjos
Greitai ir lengvai
Sotūs pietūs
Smaližių rojus
Šventėms
Egzotiški skoniai
Patarimai
Daugiau
Prisijungti
Redaguoti paskyrą
Skaitysiu vėliau
Mano naujienos
Mano receptai
Mano mokėjimai
Pagalba
Atsijungti
Prenumeruoti
Skanios idėjos
Greitai ir lengvai
Sotūs pietūs
Smaližių rojus
Šventėms
Egzotiški skoniai
Patarimai
Daugiau
Prisijungti
Redaguoti paskyrą
Skaitysiu vėliau
Mano naujienos
Mano receptai
Mano mokėjimai
Pagalba
Atsijungti
Prenumeruoti
Prenumeratoriai žino daugiau.
Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Sotūs pietūs
Kaip iškepti burnoje tirpstančią mėsą ir žuvį
Išsaugota
Iškylai gamtoje – tinkamas maistas
Išsaugota
Naujo dešros recepto kelias
Išsaugota
Mėsos prieskoniai: baravykai, kadagio uogos ir... romas?
Išsaugota
Šaltai rūkyta ar vytinta dešra – kurią rinktis?
Išsaugota
Ramūno kiaulienos kepsnys su sūriu ir pomidorais
Išsaugota
Nauja „Mažeikių mėsinės“ kryptis – pamėgta ir tikra
Išsaugota
Dešros gamybos paslaptys
Išsaugota
Vištienos šlaunelės su daržovių ir maskarponės sūrio užpilu
Išsaugota
Veganiška trinta keptų pomidorų sriuba su aromatinėmis žolelėmis ir kokosų aliejumi
Išsaugota
Trinta bulvių sriuba su keptomis paprikomis
Išsaugota
Veganiškas troškinys su kokosų pienu
Išsaugota
Pomidorų ir rikotos pyragas
Išsaugota
Tikra neapolietiška pica „Margherita“
Išsaugota
Gardžios indiškos pomidorų sriubos receptas
Išsaugota
Vėjo pėdsakais
Išsaugota
Kas Jums svarbu renkantis vietą pavalgyti?
Išsaugota
Kaip iškepti ploną ir traškų blynelį?
Išsaugota
Kiek laiko virškinamas maistas?
Išsaugota
Kulinarijos guru: Gordonas Jamesas Ramsay'us
Išsaugota
Salotos su tunu
Išsaugota
Paukštienos salotos su mozarella, pomidorais ir špinatais
Išsaugota
Vaidos salotų receptas
Išsaugota
Simonos sūrio rutuliukai
Išsaugota
Gabrielės kepta stirniena su šviežiomis salotomis
Išsaugota
Gabrielės traški žuvis su saldžiarūgščiu padažu
Išsaugota
Evelinos lazanija
Išsaugota
Moliūgo, žirnių ir ožkos sūrio salotos
Išsaugota
Šviežios daržovės – iki pavasario
Išsaugota
Tobulo aliejaus paieškos
Išsaugota
Apkepas su raudonaisiais ryžiais
Išsaugota
Varške įdaryti makaronai
Išsaugota
Omletas su lašiša
Išsaugota
Lašiša su citrinų padažu
Išsaugota
Menkė su rozmarinais
Išsaugota
Žuvienė su pomidorais
Išsaugota
Trinta pomidorų sriuba
Išsaugota
Įdaryti pomidorai
Išsaugota
Apkepas su pomidorais
Išsaugota
Tortilijos su kumpiu ir daržovėmis
Išsaugota
Pyragėliai su trijų rūšių sūriu
Išsaugota
Paplotėliai su lašiša
Išsaugota
Makaronų ir daržovių apkepas
Išsaugota
Keptos bulvės su varške ir saliamiu
Išsaugota
Daržovių pyragas
Išsaugota
Itališka daržovių sriuba „Minestrone“
Išsaugota
Virtų bulvių blyneliai
Išsaugota
Vištiena įdarytos paprikos
Išsaugota
Tiršta moliūgų sriuba
Išsaugota
Baklažanai su daržovėmis
Išsaugota
Virtiniai su bulvėmis
Išsaugota
Pupelių sriuba
Išsaugota
Omletas su pievagrybiais
Išsaugota
Faršas ant iešmo
Išsaugota
Vienas iš madingiausių vasaros patiekalų – vištiena
Išsaugota
Daržovėmis įdarytos cukinijų puselės
Išsaugota
Gaivios kriaušių salotos
Išsaugota
Sūrio suflė
Išsaugota
Keptų burokėlių salotos
Išsaugota
Baklažanų užkandėlė
Išsaugota
Tunų salotos
Išsaugota
Baklažanų sluoksniuotis
Išsaugota
Daržovių salotos su vištiena
Išsaugota
Žuvis su saulėje džiovintais pomidorais
Išsaugota
Salotos su figomis ir vytintu kumpiu
Išsaugota
Paprikos su feta
Išsaugota
Špinatų apkepėlė
Išsaugota
Graikiškos daržovės
Išsaugota
Sūriu apkeptos bulvės
Išsaugota
Spagečiai su kalakutiena ir džiovintais pomidorais
Išsaugota
Sūriu apkeptos figos
Išsaugota
Kepti varškėčiai
Išsaugota
Vištienos salotos su keptu sūriu
Išsaugota
Bulvės su ridikėliais
Išsaugota
Apkepas su špinatais
Išsaugota
Vitamininga užkandėlė
Išsaugota
Avokadų ir svogūnų kremas
Išsaugota
Marinuota lašiša su pipirais ir druska
Išsaugota
Meksikietiška silkė
Išsaugota
Živilė Barusevičiūtė: lietuvės universalios – ir malkas kapoja, ir chinkalius lipdo
Išsaugota
Anyžių skonio sluoksniuotas vyniotinis su abrikosais
Išsaugota
Rodyti senesnius straipsnius
Reklama
Influencerė Paula Budrikaitė priėmė iššūkį „Atrakinome influencerio telefoną“ – ką pamatė gerbėjai?
Išsaugota
Reklama
Antrasis kompiuterių gyvenimas: nebenaudojamą kompiuterį paverskite gera investicija naujam „MacBook“
Išsaugota
Reklama
„Energus“ dviratininkų komandos įkūrėjas P.Šidlauskas: kiekvienas žmogus tiek sporte, tiek versle gali daugiau
Išsaugota
Reklama
Visuomenės sveikatos krizė dėl vitamino D trūkumo: didėjanti problema tarp vaikų, suaugusiųjų ir senjorų
Išsaugota