Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Užkandėlė su pievagrybiais

3 šviežios morkos, 4 obuoliai, 500 g šviežių mažų pievagrybių, saujelė smulkintų svogūnų laiškų, pusė apelsino sulčių.
Užkandėlė su pievagrybiais
Užkandėlė su pievagrybiais / Fotolia nuotr.
Temos: 1 Pievagrybis

Užpilui: indelis natūralaus jogurto, 150 g fetos arba panašaus į fetą sūrio, pagal skonį pipirų, druskos.

Obuolius nuplaukite, nusausinkite ir išskobusi sėklalizdžius supjaustykite skiltelėmis.
Pievagrybius nuplaukite, kotelius nuvalykite, grybus supjaustykite griežinėliais.
Morkas nuskuskite, supjaustykite plonyčiais šiaudeliais. 
Daržoves išdėliokite lėkštėse, apšlakstykite apelsinų sultimis, suberkite kapotus svogūnų laiškus.

Paruoškite užpilą: fetos sūrį iki vientisumo išsukite su jogurtu, pagardinkite pipirais, jei reikia, pasūdykite ir krėskite ant salotų.
Valgykite su itališkos duona. 
 

3 asmenims. Pagaminsite per 10 min. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Influencerė Paula Budrikaitė priėmė iššūkį „Atrakinome influencerio telefoną“ – ką pamatė gerbėjai?
Reklama
Antrasis kompiuterių gyvenimas: nebenaudojamą kompiuterį paverskite gera investicija naujam „MacBook“
Reklama
„Energus“ dviratininkų komandos įkūrėjas P.Šidlauskas: kiekvienas žmogus tiek sporte, tiek versle gali daugiau
Reklama
Visuomenės sveikatos krizė dėl vitamino D trūkumo: didėjanti problema tarp vaikų, suaugusiųjų ir senjorų