Porcijos: 4
Kalorijos: apie 165 kcal/ porc. su kepta vištiena be odelės
Trukmė: apie 20 min.
Ingredientai:
1 salotos gūžė arba 1 lapinė salota,
2 keptos vištienos šlaunelės arba 1 ketvirtis (galite išsikepti patys orkaitėje arba pirkti jau keptą vištą),
apie 100 g žalių vynuogių,
apie 100 g mėlynų vynuogių,
2 šaukštai alyvuogių aliejaus,
pusės citrinos sultys,
Tabasko padažo pagal skonį,
maltų juodųjų pipirų,
druskos.
Salotas nuplaukite ir šiek susmulkinkite rankomis.
Vynuoges nuplaukite, perpjaukite per pusę ir išimkite sėklas. Jei vynuogės be kauliukų, jų galite ir neperpjauti.
Mėsą suskaidykite į maždaug piršto storio pluoštelius.
Viską sudėkite į lėkštę ir paskaninkite druska ir pipirais.
Alyvuogių aliejų sumaišykite su citrinos sultimis ir Tabasko padažu, ir šiuo užpilu apšlakstykite salotas.Skanaus!