Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Editos morkų krepšeliai su vyšniomis

Jums reikės:
Morkų krepšeliai su vyšniomis
Morkų krepšeliai su vyšniomis / Editos nuotr.
Temos: 2 Desertai Receptai

50 ml sviesto sezamo aliejaus;
100 ml pasukų;
1 puodelis rudojo cukraus;
2 valg. šaukštas džiovintų vyšnių;
3 valg. šaukštai migdolų riešutų;
2 valg. šaukštas lazdyno riešutų;
500 g morkų;
1 sauja vyšnių arba tešnių;
1 žiupsnelis cinamono;
15 vnt vaflinių krepšelių.

Gaminimo eiga:

Morkas nuskuskite ir sutarkuokite, apkepkite keptuvėje su sezamų aliejumi nuolat pamaišydami apie 10 min. Tada supilkite pasukas, suberkite cukrų, smulkintus migdolus, lazdyno riešutus, džiovintas vyšnias ir cinamoną. Gautą mišinį kepkite apie gerą pusvalandį kol visiškai išgaruos pasukos. Tuomet belieka palaukti kol masė atvės ir sudėti ją į vaflinius krepšelius bei dekoruoti vyšnia arba trešne.

Skanaus!
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Influencerė Paula Budrikaitė priėmė iššūkį „Atrakinome influencerio telefoną“ – ką pamatė gerbėjai?
Reklama
Antrasis kompiuterių gyvenimas: nebenaudojamą kompiuterį paverskite gera investicija naujam „MacBook“
Reklama
„Energus“ dviratininkų komandos įkūrėjas P.Šidlauskas: kiekvienas žmogus tiek sporte, tiek versle gali daugiau
Reklama
Visuomenės sveikatos krizė dėl vitamino D trūkumo: didėjanti problema tarp vaikų, suaugusiųjų ir senjorų