„15min“ receptai: geltonos salotos

Lengvos salotos – puikus užkandis skubantiems.
Salotos
Salotos / Photos.com nuotr.

Reikės:

virtos vištienos,

1 apelsino,

2 obuolių,

majonezo,

50 ml citrinų sulčių,

pomidorų padažo,

žalumynų.

Gaminame:

Obuolius ir apelsinus nulupame ir supjaustome kubeliais. Vištieną taip pat supjaustome kubeliais. Majonezą ir pomidorų padažą sumaišome ir užpilame ant supjaustytų produktų. Salotas apšlakstome citrinų sultimis ir papuošiame žalumynais.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kaip sutrumpinti naujovių kelią iki būsimo specialisto: AIPA ir Vilniaus automechanikos ir verslo mokyklos pavyzdys
Reklama
Pavasaris – laikas kurti grožį savo kieme: specialistų patarimai, nuo ko pradėti ir kaip tvarkyti aplinką
Reklama
Žemės ūkyje vis labiau įsitvirtina biostimuliatoriai: kaip jie veikia?