Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti

„15min“ receptai: keptų pievagrybių užkandis

Siūlome pasigaminti patiekalą iš grybų
Pievagrybiai
Pievagrybiai / Photos.com nuotr.

Reikės:

500 g pievagrybių,

2 svogūnų,

3-4 šaukštų obuolių acto,

druskos,

pipirų,

džiovintų raudonėlių,

vieno arbatinio šaukštelio džiovintų jūros kopūstų,

aliejaus kepimui.

Gaminame:

Stambiai supjaustome pievagrybius ir susmulkiname svogūnus. Viską pakepame keptuvėje ant įkaitinto aliejaus. Pridedame prieskonių. Kepame tol, kol išgaruoja nuo kepimo susidariusios sultys (apie 15 minučių). Tada įpilame acto ir atšaldome.

Užkandis būna skanesnis, jei jį 2 – 3 valandas palaikysime šaldytuve.

Patiekdami pabarstome užkandį vandenyje išmirkytais jūros kopūstais. Užkandį galima valgyti tiek vieną, tiek su virtomis bulvėmis.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kai norai pildosi: laimėk kelionę į Maldyvus keturiems su „Lidl Plus“
Reklama
Kalėdinis „Teleloto“ stebuklas – saulėtas dangus bene kiaurus metus
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos