„15min“ receptai: vištiena su ananasais

Skaitytoja Agnė „15min“ konkursui pasiūlė vištienos su ananasais receptą.
Vištiena su ananasais
Vištiena su ananasais / Skaitytojo nuotr.

Reikės:

2 vištienos krūtinėlių filė,

„Teriyaki“ marinato,

Vienos skardinės kokosų pieno,

Svogūnų laiškų,

Vieno ananaso (galima konservuotų),

2 šaukštelių čili pastos,

2 skiltelių česnako,

1 šaukšto krakmolo,

aliejaus.

Garnyrui:

Ryžių,

Šiek tiek šafrano (nebūtina).

Paruošimas:

Vištienos krūtinėles perpjauname pusiau, supjaustome juostelėmis, užpilame „Teriyaki“ padažu ir pamarinuojame apie 15-20 min. Į įkaitintą aliejų sumetame supjaustytą česnaką, jį pakepiname ir išimame.

Susmulkintus svogūnų laiškus įdedame į tą patį aliejų ir kiek pakepame. Pamarinuotus vištienos gabaliukus apvoliojame krakmole ir dedame į tą pačią keptuvę. Viską apkepame 3-4 min. ir sudedame čili pastą.

Supjaustome ananasą (jei ne konservuotas) ir sudedame į tą pačią keptuvę. Supilame kokosų pieną, uždengiame ir patroškiname.

Išverdamei ryžius, baigiant virti įdedame žiupsnelį šafrano.

Paruoštą vištieną patiekiame su ryžiais.

Skanaus!

Receptų konkurso taisykles rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis