Apskrudusios bulvės su lengvu padažu

Receptas paprastas: gaminkite maistą ir gardžiuokitės juo po atviru dangumi, kartu su savo bičiuliais.
Įdaryta bulvė
Įdaryta bulvė / Photos.com nuotr.
Temos: 1 Bulvės

Reikės:

• 6 didelės kruopščiai
nuplautos ir nusausintos bulvės, 
• 150 ml grietinės, 
• 1 v.š. smulkiai sukapoto laiškinio svogūno, 
• druska,
• pipirai, 
• augalinis aliejus. 
Gaminame:
Subadykite bulves šakute ir kepkite įkaitintoje orkaitėje, kol taps minkštos (gali prireikti iki 1,5 val.). 
Sumaišykite grietinę su laiškiniu svogūnu, druska ir pipirais, padėkite šaltai.  
Atvėsinkite bulves, o tada supjaustykite į 4 dalis. Šaukšteliu pagremžkite jų vidų, kad nebūtų itin daug minkštimo. 
Suvilgykite bulvių žievelę aliejumi ir pakepinkite ant grotelių dar 5-7 minutes. Tiekite į stalą kartu su padažu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis