Bulves gerai nušveiskite šepetėliu po tekančiu vandeniu, tada pasūdykite, įtrinkite kmynais, apšlakstykite aliejumi, su lupenomis iškepkite orkaitėje, atvėsinkite ir supjaustykite vidutinio storio griežinėliais.
Salotines sultenes nuplaukite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.
Ridikėlius ir agurkus nuplaukite, supjaustykite griežinėliais.
Bulves, agurkus, salotines sultenes ir ridikėlius išdėliokite lėkštėse, pagal skonį pasūdykite, pagardinkite šviežiai maltais juodaisiais pipirais ir apliekite padažu.
Paruoškite padažą: prieskoninius žalumynai smulkiai sukapokite ir užpilkite jogurtu, sumaišytu su smulkintais kietai virtais kiaušiniais, pagardintu druska, pipirais, cukrumi ir grūdėtosiomis garstyčiomis.
Prieš užpildama ant bulvių, padažą pertrinkite per sietelį – bus vientisesnis.
3 asmenims. Pagaminsite per 30 min.