Užminkykite tešlą. Ant stalo suberkite miltus, sudėkite gabalėliais pjaustytą sviestą ir sukapokite peiliu, įpilkite tris šaukštus vandens ir toliau minkykite rankomis. Tešlą įdėkite į maišelį ir 30 min. palaikykite šaldytuve.
Per tą laiką paruoškite įdarą. Cukinijas nuplaukite, jei žievelė kieta, nulupkite, supjaustykite griežinėliais.
Morką ir papriką supjaustykite smulkiais kubeliais, brokolinį kopūstą išskirstykite nedideliais žiedynais. Pomidorus nuplaukite ir supjaustykite griežinėliais.
Dubenyje išplakite kiaušinius su druska ir prieskoniais, įmaišykite grietinėlę.
Iškočiokite iš tešlos 0,5 cm storio lakštą, išklokite juo apvalią kepimo formą ir 10 min. kepkite 210 laipsnių orkaitėje. Sudėkite daržoves, supilkite plaktus kiaušinius su grietinėle, ant viršaus išdėliokite pomidorų griežinėlius, apibarstykite fermentiniu sūriu. Kepkite orkaitėje, kol daržovės suminkštės.
4 asmenims. Paruošite per 1 val. 10 min.