„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Įdaryti pievagrybiai

15min.lt siūlo išbandyti puikų receptą.
Įdaryti pievagrybiai
Įdaryti pievagrybiai / Kotanyi nuotr.

Jums reikės: 8 didesnių pievagrybių, svogūno, 100 g rūkytos kiaulienos nugarinės, 100 ml grietinėlės, 50 g fermentinio sūrio, raudonėlių, bazilikų, maltų juodųjų pipirų, druskos.

Pievagrybių kotelius nupjaukite ir smulkiai supjaustykite, rūkytą nugarinę supjaustykite kubeliais ir viską pakepkite su smulkiai supjaustytu svogūnu, pabarstykite prieskoniais, užpilkite grietinėle.
Gautą masę sudėkite į pievagrybių galvutes, pabarstykite fermentiniu sūriu ir kepkite orkaitėje 5 – 10 minučių.


 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Testas.14 klausimų apie Kauną – ar pavyks teisingai atsakyti bent į dešimt?
Reklama
Beveik trečdalis kauniečių planuoja įsigyti būstą: kas svarbiausia renkantis namus?
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs