Jogurtiniai blynai

Reikės: 250 g natūralaus jogurto be priedų, 3/4 puodelio miltų, 2 kiaušinių, 2 š. cukraus, 1/2 a.š. vanilinio cukraus, 1/2 a.š. sodos, žiupsnelio druskos, 2-3 š. aliejaus arba tirpinto sviesto.
Jogurtiniai blynai
Jogurtiniai blynai / „15min“ nuotr.

Sumaišyti miltus, cukrų, druską ir sodą. Kitame inde išplakti jogurtą su kiaušiniais. Palaipsniui maišant supilti miltų mišinį. Gerai išmaišius, palikti 10-15 minučių pastovėti. Įpilti aliejų ar sviestą, išmaišyti, dėti po šaukštą į įkaitintą keptuvę, kai pasirodys burbuliukai, gražiai su mentele apversti ir dar minutę pakepti. Kepti ant labai nedidelės ugnies.

Skanaus jums linki Skirmantė!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Aukščiausios klasės kavos aparatai: ar verta į juos investuoti?
Reklama
Įspūdingi baldai šiuolaikinei svetainei: TOP 5 pasirinkimai