Reikalingi produktai (4 asmenims):
800 g kalakutienos krūtinėlės,
1 mango vaisius,
250 g konservuotų abrikosų su sirupu,
druska, malti juodieji pipirai.
Pirmiausia reikėtų apipjaustyti mango vaisių, kiek įmanoma arčiau kaulo. Vaisių supjaustykite kubeliais, sudėkite į maisto smulkintuvą ir padarykite vienalytę tyrę. Tuomet sudėkite abrikosus su sirupu ir viską gerai ištrinkite.
Kalakutienos filė gabaliukus reiktų išmušti ir kepti grilyje. Jeigu neturite grilio, naudokitės keptuve. Tokiu atveju mėsą, apversdami, kepkite ketvirtį valandos, kol paruduos. Jau iškeptą mėsą pabarstykite druska ir pipirais.
Vėliau į nedidelę keptuvę supilkite mango ir abrikosų tyrę bei ant nedidelės ugnies pašildykite. Tik neužvirkite, nes padažas bus per rūgštus.
Lėkštes, kuriose patieksite kepsnius, reikėtų pašildyti, jei to nepadarysite – nusikaltimo nebus. Sudėję kalakutieną į lėkštes, apliekite ją karštu padažu ir dar kartą užberkite žiupsnelį druskos bei pipirų.
Garnyrui tiks ryžiai.
Skanaus!