Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Eglės picos užkandis

Jums reikės:
Picos užkandis
Picos užkandis / Eglės nuotr.

Sluoksniuotos tešlos (bemielės)

Pomidorų padažo

Alyvuogių aliejaus

Produktų, kurių norėsite dėti ant viršaus: sūrio, alyvuogių, paprikos, cukinijų, pomidorių, svogūnų, pievagrybių ir t.t..

Gamybos procesas:

Atšildykite tešlos lakštą, patieskite jį ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Aptepkite plonai alyvuogių aliejumi, tada pomidorų padažu. Pirmiausia užbarstykite tarkuotą sūrį, tada dėliokite likusius produktus. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje ~15-20 minučių, kol tešla gražiai pakils ir apskrus. Išėmę iš orkaitės apibarstykite prieskoniais (bazilikais arba picos prieskonių mišiniu).

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Influencerė Paula Budrikaitė priėmė iššūkį „Atrakinome influencerio telefoną“ – ką pamatė gerbėjai?
Reklama
Antrasis kompiuterių gyvenimas: nebenaudojamą kompiuterį paverskite gera investicija naujam „MacBook“
Reklama
„Energus“ dviratininkų komandos įkūrėjas P.Šidlauskas: kiekvienas žmogus tiek sporte, tiek versle gali daugiau
Reklama
Visuomenės sveikatos krizė dėl vitamino D trūkumo: didėjanti problema tarp vaikų, suaugusiųjų ir senjorų