Eglės picos užkandis

Jums reikės:
Picos užkandis
Picos užkandis / Eglės nuotr.

Sluoksniuotos tešlos (bemielės)

Pomidorų padažo

Alyvuogių aliejaus

Produktų, kurių norėsite dėti ant viršaus: sūrio, alyvuogių, paprikos, cukinijų, pomidorių, svogūnų, pievagrybių ir t.t..

Gamybos procesas:

Atšildykite tešlos lakštą, patieskite jį ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Aptepkite plonai alyvuogių aliejumi, tada pomidorų padažu. Pirmiausia užbarstykite tarkuotą sūrį, tada dėliokite likusius produktus. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje ~15-20 minučių, kol tešla gražiai pakils ir apskrus. Išėmę iš orkaitės apibarstykite prieskoniais (bazilikais arba picos prieskonių mišiniu).

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis