Tad siūlome išbandyti dvi neseniai prekyboje pasirodžiusias majonezo „Vilnius“ naujienas – „Premium“ ir „Be konservantų“.
Kokybė ir išraiškingas skonis
Patirtis, tradicijos ir kokybė – būtent taip savo produkciją trimis žodžiais apibūdina „Vilniaus“ majonezo gamintojai. Tirštos konsistencijos, tauraus, išraiškingo skonio majonezas „Vilnius Premium“ gaminamas naudojant aukštos kokybės, subtiliai subalansuotas maistines medžiagas. Šis padažas atkreips tikro lietuviško skonio produkto mėgėjų dėmesį, taip pat sudomins tuos, kurie prekių etiketėse visuomet dairosi užrašo „be konservantų“.
65,7 proc. riebumo pagardas yra ruošiamas be genetiškai modifikuotų medžiagų. Jį sudaro rapsų aliejus, vanduo, kiaušinių trynių milteliai, joduota druska, actas, citrinos rūgštis ir kiti sveikatai nekenkiantys maisto produktai. Nesunkiai organizmo įsisavinamas majonezas ypač tiks prie karštų ir šaltų mėsos, paukštienos bei žuvies patiekalų. O sumaišius jį su pomidorų padažu arba aštriais krienais, pagaminsite skanų padažą prie karštai rūkytų dešrelių.
Majonezas be konservantų
Švelnaus, lengvo majonezo skonio mėgėjai parduotuvių lentynose jau gali atrasti ne per seniausiai rinkai pristatytą „Vilniaus majonezo“ gaminį „Be konservantų“. 67 proc. riebumo majonezo sudėtyje yra vandens, kiaušinių trynių miltelių, rapsų aliejaus, acto ir jūros druskos. Saldžiarūgščiu skoniu pasižymintis majonezas taip pat yra praturtintas pieno baltymais bei citrinų sultimis – pastarieji ingredientai sustiprina šio produkto maistinę vertę.
Verta paminėti, kad „Vilniaus“ majonezo be konservantų gamyboje, kaip ir kitoje šios bendrovės produkcijoje, nėra naudojami cheminiai dažikliai ir dirbtiniai saldikliai. Gaivaus aromato pagardas derės prie lengvos pusryčių kiaušinienės su daržovėmis, jaučio liežuvio bei nepakeičiamo nacionalinių švenčių komponento – lietuviškos mišrainės.