Pomidorų užkandėlė su blyneliais

Blyneliams: 200 g virtų bulvių, 80 g fetos, kiaušinis, šaukštas miltų, pagal skonį druskos, citrinų sulčių, smulkintų krapų. 6 džiovinti pomidorai, 2 saujos šviežių špinatų lapelių, 100 g grietinės, skiltelė česnako, 2 šaukštai fetos, avokadas, pagal skonį druskos, pipirų, pusė stiklinės sauso baltojo vyno, pagal skonį Provanso žolelių mišinio.
Pomidorų užkandėlė su blyneliais
Pomidorų užkandėlė su blyneliais / Fotolia nuotr.

Elektriniu plakikliu gerai išmaišykite visus blyneliams skirtus produktus, apie valandą masę palaikykite šaldytuve, tada šaukštu suformuokite blynelius, iškepkite juos kraštuose riebaluose ir atvėsinkite.

Špinatus nuplaukite, stambiai suplėšykite.
Pomidorus pamerkite į vyną, pagardintą Provanso žolelių mišiniu. Po 2 val. išgriebkite ir nusausinkite.

Du šaukštus fetos sumaišykite su grietine ir česnako skiltele.
Blynelius sluoksniuokite su špinatų lapeliais ir saulėje džiovintais pomidorais, tiekite su fetos ir grietinės padažu bei avokado kubeliais.

2 asmenims. Pagaminsite per 40 min. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis