Padažui: indelis norimo riebumo natūralaus jogurto, 2 šaukštai grietinės, šaukštas citrinų sulčių, šaukštelis cukraus, pagal skonį druskos ir šviežiai maltų baltųjų pipirų.
Salotas nuplaukite, nuvarvinkite, stambiai suplėšykite. Sudėkite į sandarų indą ir bent pusvalandį palaikykite šaldytuve – bus traškesnės. Išėmusi nusausinkite popieriniu rankšluosčiu, stambiai suplėšykite ir išdėliokite į tris lėkštes.
Salierus nuplaukite, nusausinkite ir supjausčiusi vidutinio storio griežinėliais suberkite ant salotų lapų.
Obuolius nuplaukite ir išskobusi sėklalizdžius supjaustykite plonytėmis skiltelėmis. Išdėliokite ant salotų.
Graikinius riešutus, iki dailiai pagels, paskrudinkite sausoje keptuvėje. Atvėsinkite ir suberkite ant salotų.
Paruoškite užpilą: plastikiniame inde elektriniu plakikliu iki vientisos masės išplakite jogurtą, grietinę, citrinų sultis, suberkite prieskonius. Atvėsintu apliekite salotas.
3 asmenims. Pagaminsite per 20 min.