Patiekalui reikės:
- 500 g vištienos filė;
- Tortilija (pvz., „SantaMaria Original soft tortilla“);
- „SantaMaria crispy chicken bites spice mix“ (toliau – mišinys );
- Saldžiarūgštis padažas;
- Vilniaus pikantiškas padažas;
- 1 mėlynasis svogūnas;
- 1 pekino salota;
- 1 paprasta salota (vazonėlyje);
- Vyšniniai pomidoriukai;
- Agurkas;
- Sūris.
Paruošimas:
Vištieną paruošti taip kaip nurodyta ant mišinio pakelio. Svogūną, salotas, pomidoriukus, agurką tiesiog supjaustyti smulkiau, sutarkuoti sūrį, paruoštą vištieną galima susmulkinti dantuotu peiliu, sudėjus ją į dubenėlį.
Į tortiliją jūsų pasirinktomis proporcijomis viską sudėti, o ant viršaus užpilti padažus.
Įdarą dėti juosta, paliekant tarpą nuo vieno krašto (apačios), viską sudėjus pirmiausia užlenkti apačią, tada šonus.
Kebabą šildyti galima mikrobangų krosnelėje, kuri turi griliaus funkciją, nešildyti mikrobangomis ilgiau nei 30 s, nes tada tortilija ir salotos suskys ir praras formą.