Užkandėlė su pievagrybiais

3 šviežios morkos, 4 obuoliai, 500 g šviežių mažų pievagrybių, saujelė smulkintų svogūnų laiškų, pusė apelsino sulčių.
Užkandėlė su pievagrybiais
Užkandėlė su pievagrybiais / Fotolia nuotr.
Temos: 1 Pievagrybis

Užpilui: indelis natūralaus jogurto, 150 g fetos arba panašaus į fetą sūrio, pagal skonį pipirų, druskos.

Obuolius nuplaukite, nusausinkite ir išskobusi sėklalizdžius supjaustykite skiltelėmis.
Pievagrybius nuplaukite, kotelius nuvalykite, grybus supjaustykite griežinėliais.
Morkas nuskuskite, supjaustykite plonyčiais šiaudeliais. 
Daržoves išdėliokite lėkštėse, apšlakstykite apelsinų sultimis, suberkite kapotus svogūnų laiškus.

Paruoškite užpilą: fetos sūrį iki vientisumo išsukite su jogurtu, pagardinkite pipirais, jei reikia, pasūdykite ir krėskite ant salotų.
Valgykite su itališkos duona. 
 

3 asmenims. Pagaminsite per 10 min. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis