Padažui: indelis tepamojo sūrelio „Philadelphia“, 5 šaukštai natūralaus jogurto, šlakelis citrinų sulčių, šaukštas medaus, pagal skonį šviežių čiobrelių.
Obuolius nuplaukite, nusausinkite ir išskobusi sėklalizdžius supjaustykite griežinėliais.
Salierus nuplaukite, supjaustykite griežinėliais.
Obuolius ir salierus plastikiniame inde sumaišykite su žiupsniu druskos ir citrinų sultimis, išdėliokite į gilesnius stiklinius indelius.
Paruoškite užpilą: sūrelį gerai sumaišykite su jogurtu, lydytu medumi, citrinų sultimis ir prieskoniais – turi išeiti kremo tirštumo masė. Jei užpilas per daug tirštas, praskieskite jogurtu, jei skystas – įdėkite sūrelio.
2 asmenims. Pagaminsite per 15 min.