Editos morkų krepšeliai su vyšniomis

Jums reikės:
Morkų krepšeliai su vyšniomis
Morkų krepšeliai su vyšniomis / Editos nuotr.
Temos: 2 Desertai Receptai

50 ml sviesto sezamo aliejaus;
100 ml pasukų;
1 puodelis rudojo cukraus;
2 valg. šaukštas džiovintų vyšnių;
3 valg. šaukštai migdolų riešutų;
2 valg. šaukštas lazdyno riešutų;
500 g morkų;
1 sauja vyšnių arba tešnių;
1 žiupsnelis cinamono;
15 vnt vaflinių krepšelių.

Gaminimo eiga:

Morkas nuskuskite ir sutarkuokite, apkepkite keptuvėje su sezamų aliejumi nuolat pamaišydami apie 10 min. Tada supilkite pasukas, suberkite cukrų, smulkintus migdolus, lazdyno riešutus, džiovintas vyšnias ir cinamoną. Gautą mišinį kepkite apie gerą pusvalandį kol visiškai išgaruos pasukos. Tuomet belieka palaukti kol masė atvės ir sudėti ją į vaflinius krepšelius bei dekoruoti vyšnia arba trešne.

Skanaus!
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis