Reikės:
500 g kiaulienos filė,
2 šaukštų šviežio tarkuoto imbiero,
maltų pipirų,
aliejaus, citrinų sulčių, druskos,
1 mažo svogūno.
Gaminame:
Kiaulieną supjaustome vidutinio dydžio gabalėliais. Svogūną sutarkuojame. Dubenėlyje sumaišome tarkuotą imbierą ir svogūną, aliejų, druską, pipirus, citrinos sultis.
Gauta mase įtriname mėsos gabaliukus ir paliekame marinuotis valandai.
Suverkite mėsos gabaliukus ant iešmų ir kepkite kepsninėje. Jei norite – mėsą galite kepti ir orkaitėje ar keptuvėje. Kepant keptuvėje mėsos ant iešmų verti nereikia.
Mėsą patiekite su daržovių salotomis arba bulvytėmis.
Skanaus!
Receptų konkurso taisykles rasite čia.