„15min“ receptai: karštas šokoladas

Kai už lango žiema saujomis žeria sniegą, o šaltukas spaudžia taip, kad net tvoros braška, turbūt niekas skaniau nesušildo nei puodelis karšto šokolado.
Dubuo šokolado
Dubuo šokolado / Photos.com nuotr.

Reikės:

100 g juodojo šokolado,

¼ stiklinės razinų,

pusės stiklinės lazdyno riešutų,

5 šaukštų pieno,

2 šaukštų konjako,

100 g grietinėlės,

2 šaukštų cukraus.

Gaminame:

Į dubenėlį sudedame gabaliukais sulaužytą šokoladą, supilame pieną ir, nuolat maišydami, kaitiname ant mažos ugnies, kol ištirpsta šokoladas. Įpilame konjako.

Į puodelius dedame truputį razinų ir riešutų, pilame šokolado. Ant viršaus užpilame plaktos grietinėlės ir patiekiame.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis