„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

„15min“ receptai: keptų pievagrybių užkandis

Siūlome pasigaminti patiekalą iš grybų
Pievagrybiai
Pievagrybiai / Photos.com nuotr.

Reikės:

500 g pievagrybių,

2 svogūnų,

3-4 šaukštų obuolių acto,

druskos,

pipirų,

džiovintų raudonėlių,

vieno arbatinio šaukštelio džiovintų jūros kopūstų,

aliejaus kepimui.

Gaminame:

Stambiai supjaustome pievagrybius ir susmulkiname svogūnus. Viską pakepame keptuvėje ant įkaitinto aliejaus. Pridedame prieskonių. Kepame tol, kol išgaruoja nuo kepimo susidariusios sultys (apie 15 minučių). Tada įpilame acto ir atšaldome.

Užkandis būna skanesnis, jei jį 2 – 3 valandas palaikysime šaldytuve.

Patiekdami pabarstome užkandį vandenyje išmirkytais jūros kopūstais. Užkandį galima valgyti tiek vieną, tiek su virtomis bulvėmis.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Testas.14 klausimų apie Kauną – ar pavyks teisingai atsakyti bent į dešimt?
Reklama
Beveik trečdalis kauniečių planuoja įsigyti būstą: kas svarbiausia renkantis namus?
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs