Reikės:
1 kg kiaulienos,
1 nedidelės svogūno galvutės,
3–4 skiltelių česnakų,
1 valgomojo šaukšto cukraus,
2 valgomųjų šaukštų aliejaus,
kelių lauro lapelių,
druskos,
pipirų,
sojų padažo,
citrinų sulčių.
Gaminame:
Mėsą supjaustome stambiais gabaliukais, panašiai kaip šašlykui. Svogūnus supjaustome pusžiedžiais, česnakus susmulkiname ir viską suberiame ant mėsos.
Ant mėsos dar beriame cukraus, pilame aliejaus ir sojų padažo, dedame lauro lapelius, pipirus ir druską. Mėsą dedame į kepimo indą ir pašlakstome citrinų sultimis.
Kepame apie 1,5 val. orkaitėje, įkaitintoje iki 220 laipsnių.
Skanaus!
Receptų konkurso taisykles rasite čia.