Reikės:
250 g raugintų kopūstų,
Obuolys,
Apelsinas,
Šaukštelis sukapotų graikiškų riešutų,
Puodelio vynuogių.
Padažui:
Svogūno,
0,5 citrinos sulčių,
3 šaukštų aliejaus,
0,5 šaukštelio peletrūno.
Gaminame:
Raugintus kopūstus nusunkiame ir smulkiai supjaustome. Obuolį nulupame, išimame sėklalizdžius ir supjaustome šiaudeliais. Apelsiną nulupame ir supjaustome kubeliais. Sumaišome raugintus kopūstus su supjaustytu obuoliu, apelsinu, riešutais, vynuogėmis.
Ruošiame padažą. Svogūną nulupame ir sukapojame. Sumaišome su peletrūnu, citrinos sultimis ir aliejumi.
Padažą pilame ant salotų ir patiekiame.
Raugintus kopūstus galime pakeisti ir šviežiais.
Skanaus!