„15min“ receptai: raugintų kopūstų salotos

Žiemą reikia vartoti daugiau vitaminų, todėl naudinga į racioną įtraukti raugintus kopūstus.
Kopūstų salotos
Kopūstų salotos / Photos.com nuotr.

Reikės:

250 g raugintų kopūstų,

Obuolys,

Apelsinas,

Šaukštelis sukapotų graikiškų riešutų,

Puodelio vynuogių.

Padažui:

Svogūno,

0,5 citrinos sulčių,

3 šaukštų aliejaus,

0,5 šaukštelio peletrūno.

Gaminame:

Raugintus kopūstus nusunkiame ir smulkiai supjaustome. Obuolį nulupame, išimame sėklalizdžius ir supjaustome šiaudeliais. Apelsiną nulupame ir supjaustome kubeliais. Sumaišome raugintus kopūstus su supjaustytu obuoliu, apelsinu, riešutais, vynuogėmis.

Ruošiame padažą. Svogūną nulupame ir sukapojame. Sumaišome su peletrūnu, citrinos sultimis ir aliejumi.

Padažą pilame ant salotų ir patiekiame.

Raugintus kopūstus galime pakeisti ir šviežiais.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis