Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bulvės su ridikėliais

Apie 0,5 kg šviežių mažų bulvių, 2 ryšeliai šviežių ridikėlių, saujelė salotinių sultenių, 3 maži agurkai, pagal skonį druskos, kmynų, 2 šaukštai aliejaus. Užpilui: po pusę šaukšto svogūnų laiškų, petražolių, krapų, peletrūnų, 200 ml natūralaus jogurto arba liesos grietinės, šaukštelis grūdėtųjų garstyčių, pagal skonį druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų, cukraus, 3 kiaušiniai.
Bulvės su ridikėliais
Bulvės su ridikėliais / Fotolia nuotr.
Temos: 2 Ridikai Bulvės

Bulves gerai nušveiskite šepetėliu po tekančiu vandeniu, tada pasūdykite, įtrinkite kmynais, apšlakstykite aliejumi, su lupenomis iškepkite orkaitėje, atvėsinkite ir supjaustykite vidutinio storio griežinėliais.

Salotines sultenes nuplaukite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.

Ridikėlius ir agurkus nuplaukite, supjaustykite griežinėliais.

Bulves, agurkus, salotines sultenes ir ridikėlius išdėliokite lėkštėse, pagal skonį pasūdykite, pagardinkite šviežiai maltais juodaisiais pipirais ir apliekite padažu.

Paruoškite padažą: prieskoninius žalumynai smulkiai sukapokite ir užpilkite jogurtu, sumaišytu su smulkintais kietai virtais kiaušiniais, pagardintu druska, pipirais, cukrumi ir grūdėtosiomis garstyčiomis.

Prieš užpildama ant bulvių, padažą pertrinkite per sietelį – bus vientisesnis.

3 asmenims. Pagaminsite per 30 min.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Influencerė Paula Budrikaitė priėmė iššūkį „Atrakinome influencerio telefoną“ – ką pamatė gerbėjai?
Reklama
Antrasis kompiuterių gyvenimas: nebenaudojamą kompiuterį paverskite gera investicija naujam „MacBook“
Reklama
„Energus“ dviratininkų komandos įkūrėjas P.Šidlauskas: kiekvienas žmogus tiek sporte, tiek versle gali daugiau
Reklama
Visuomenės sveikatos krizė dėl vitamino D trūkumo: didėjanti problema tarp vaikų, suaugusiųjų ir senjorų