Evelinos lazanija

Lazanijai reikės:
Evelinos lazanija
Evelinos lazanija / Skaitytojos Evelinos nuotr.

Viso pakelio makaronų, 2 morkų, 0,5 kg faršo, 1 paprikos, fermentinio sūrio.

Padažui reikės: majonezo, kečupo ir baziliko.

Gamyba: Viską reikia iškepti ir išvirti. Pasiruošti didelę formą, į ją dėti sluoksniais produktus. Pirmame sluoksnyje dėti pusę išvirtų makaronų, juos aptepti padažu (majonezas+kečupas+bazilikas), tuomet dėti gabaliukais supjaustytą papriką, pakepintas tarkuotas morkas, pakepintus mėsos gabaliukus, tuomet vėl dėti likusią dalį morkų, paprikos, sudėti likusių makaronų sluoksnį, juos aptepti padažu ir galiausiai užberti didesnį sluoksnį sutarkuoto fermentinio sūrio. Ant viršaus pabarstyti baziliko. Pašauti į orkaitę, kepti 40-45 minutes, arba tol kol apskrus sūris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis