Viso pakelio makaronų, 2 morkų, 0,5 kg faršo, 1 paprikos, fermentinio sūrio.
Padažui reikės: majonezo, kečupo ir baziliko.
Gamyba: Viską reikia iškepti ir išvirti. Pasiruošti didelę formą, į ją dėti sluoksniais produktus. Pirmame sluoksnyje dėti pusę išvirtų makaronų, juos aptepti padažu (majonezas+kečupas+bazilikas), tuomet dėti gabaliukais supjaustytą papriką, pakepintas tarkuotas morkas, pakepintus mėsos gabaliukus, tuomet vėl dėti likusią dalį morkų, paprikos, sudėti likusių makaronų sluoksnį, juos aptepti padažu ir galiausiai užberti didesnį sluoksnį sutarkuoto fermentinio sūrio. Ant viršaus pabarstyti baziliko. Pašauti į orkaitę, kepti 40-45 minutes, arba tol kol apskrus sūris.