Medinius iešmelius pamerkite į vandenį ir palaikykite maždaug 20 minučių.
Smulkiai sukapokite prieskonines žoleles, česnaką ir raudonąjį svogūną, viską suberkite į faršą. Įpilkite porą šaukštų aliejaus, pasūdykite, pagardinkite pipirais ir gerai išmaišykite, kad faršas būtų kuo minkštesnis.
Aliejuotomis rankomis formuokite iš faršo dešreles ir maukite ant iešmo. Kepkite ant grotelių virš įkaitusių žarijų, kol gražiai apskrus, arba sudėkite į aliejumi pateptą skardą ir kepkite iki 225° C įkaitintoje orkaitėje maždaug 15 minučių.
Paruoškite padažą: inde sumaišykite pomidorų tyrę, medų, vyno actą ir „Vorčesterio“ padažą, pagardinkite maltu imbieru ir pipirais. Pabaigoje įmaišykite griežinėliais pjaustytus salierus ir obuolį.
Ant iešmo keptą faršą tiekite su šviežių daržovių salotomis ir padažu.
4 asmenims. Pagaminsite per 50 minučių.