Gabrielės kepta stirniena su šviežiomis salotomis

Gabrielė siūlo pasigaminti keptą stirnieną su šviežiomis salotomis.
Gabrielės kepta stirniena su šviežiomis salotomis
Gabrielės kepta stirniena su šviežiomis salotomis / Gabrielės nuotr.
Temos: 1 Stirniena

Patiekalui reikės:

– Iki 2 kg stirnienos kumpio;
– Garstyčių;
– Aliejaus;
– Medžiotojų prieskonių;
– Pipirų;
– 3-4 spaustų česnakų;
– Kumino;
– Džiovintų rozmarinų;
– Rūkytos paprikos miltelių;
– Kvapniųjų pipirų;
– Druskaos.

Salotoms reikės:

– Šviežių burokėlių lapų;
– Pomidoro;
– Saldžiųjų paprikų;
– Agurko;
– Poro.

Užpilui reikės:

– Spausto česnako;
– Pipirų;
– Acto balzamo;
– Cukraus;
– Alyvuogių aliejaus
– Citrinos sulčių (indelyje sudėti/supilti visus ingridientus, gerai išmaišyti).

Gaminimas:

Stirnienos kumpį įtrinti prieskoniais, garstyčiomis, apšlakstyti aliejumi ir palikti marinuotis bent jau parą vėsioje patalpoje. Gaminimas: kumpį kišti į kepimo rankovę ir kepti 180C temperatūroje 1-1,5val. Salotų ingridientus supjaustyti norimo dydžio gabaliukais, aplieti salotų užpilu ir patiekti prie keptos stirnienos. Skanaus:)

Labai skanu su orkaitėje keptomis bulvėmis!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis