Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti

Gaivi kriaušė vyno padaže

Pabandykite pasigaminti namuose - tai visai nesunku.
Gaivi kriaušė vyno padaže
Gaivi kriaušė vyno padaže

Reikės: kriaušės, džiovintų slyvų, „Kotanyi“ karšto vyno prieskonių, sauso vyno.

Kriaušę nulupkite, išskobkite vidų, į vyną suberkite prieskonius, įdėkite džiovintų slyvų,  kriaušę ir virkite 10 – 15 minučių. Kai truputį atvės, kriaušę išimkite, į vidų įdėkite džiovintą slyvą. Išėmę kriaušę ir įdėję truputį cukraus, vyną dar pakaitinkite iki tirštumo, jis gali būti patiekiamas kaip padažas.
Patiekite su plakta grietinėle.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Tyrimas: lietuviams planuojant kalėdinio stalo meniu svarbiausia kokybė bei šviežumas
Reklama
Jasonas Stathamas perima „World of Tanks“ tankų vado vaidmenį „Holiday Ops 2025“ renginyje
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos