Gardžiosios kepenėlės

Reikės: 1kg vištienos kepenėlių, stiklinės kvietinių miltų, druskos pagal skonį, 75-100ml alyvuogių aliejaus, stiklinės tradicinės salyklinės giros.
Kepenėlės
Kepenėlės
Temos: 1 Receptai

Paruošimas: išplaukite vištienos kepenėles. Atskirame plokščiame inde sumaišykite miltus su žiupsneliu druskos. Kiekvieną kepenėlių gabalėlį išvoliokite miltuose. Gerai įkaitusioje keptuvėje kepkite kepenėles alyvuogių aliejuje. Kai miltų sluoksnis įgis rudą atspalvį užpilkite giros. Uždenkite keptuvę dangčiu ir kepkite apie 20 minučių.

Skanaus jums linki Dima!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis