Maskarponės sūrį išplakti su druska ir puse cukraus kiekio. Plakant po vieną sudėti trynius, įpilti grietinėlę, įlašinti vanilės esenciją. Kukurūzų krakmolą ir miltus sumaišyti, įsijoti į sūrio masę ir gerai išmaišyti. Su likusiu cukrumi iki putų išplakti baltymus ir įmaišyti į tešlą. Ketvirtadalį tešlos perdėti į kitą dubenį ir įmaišyti vandenyje ištirpintus kakavos miltelius.
Indelį, kuriame garinsite, patepti sviestu, sudėti trečdalį baltos tešlos, ant viršaus šaukšteliu išdėlioti šokoladinės tešlos, uždengti folija ir virti garuose 10 min. Tuomet vėl baltos tešlos, šokoladinės ir garinimas 10 min. Paskutinį sluoksnį uždėjus, garuose verdama 15 min. Atšaldyti.