Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti

Kalėdų stalui: kalėdinės dešrelės

Siūlome pasigaminti šventiniam stalui.
Dešrelės
Dešrelės / Photos.com nuotr.

Jums reikės:

500 g kalakutienos, 3 riekutės batono, 50 g grietinėlės, 10 g kmynų, 100 g sviesto, 3 kiaušinių, 150 g baltų džiūvėsėlių, 100 g grietinės, trupučio druskos ir pipirų, aliejaus dešrelėms kepti.

Kaip gaminti

Kalakutieną sumalkite, įmuškite kiaušinį, įberkite kmynų, įdėkite grietinėlėje išmirkytas batono riekeles, įberkite druskos bei pipirų. Tada viską dar kartą sumalkite ir iš gauto faršo suformuokite dešreles. Jas apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite įkaitintuose riebaluose, kol gražiai pagels. Apkepusias dešreles sudėkite į puodą, užpilkite grietine ir truputį patroškinkite. Patiekite su bulvių koše arba virtomis bulvėmis, papuoškite žalumynais.

Skanaus!
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kai norai pildosi: laimėk kelionę į Maldyvus keturiems su „Lidl Plus“
Reklama
Kalėdinis „Teleloto“ stebuklas – saulėtas dangus bene kiaurus metus
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos