Kriaušė ir obuolys su juodojo šokolado ir vyno padažu

Siūlome puikų deserto receptą.
Kriaušė ir obuolys su juodojo šokolado ir vyno padažu
Kriaušė ir obuolys su juodojo šokolado ir vyno padažu / Kotanyi nuotr.

Jums reikės: 1 didesnės kriaušės ir obuolio, 1l raudonojo stalo vyno, 1 plytelės juodojo šokolado, apelsino, cinamono, imbiero, vanilės, peperončino.

Kriaušę ir obuolį nulupame, išimame sėklas. Į puodą įpilame vyno, sudedame vaisius, sutarkuojame apelsino žievelę, išspaudžiame sultis, truputį įberiame cinamo, imbiero, ir vanilės. Viską verdame vyne su cukrumi, kol suminkštės.

Vaisius išimame, o į likusį padažą įdedame 50gr juodo šokolado, 2 aitrius pipirėlius, pakaitiname ant mažos ugnies iki sutirštės, tada įdedame truputį sviesto. Atvėsusiu padažu pašlakstome vaisius, pabarstome tarkuotu šokoladu ir pagardiname plakta grietinėle arba ledais.

Visus receptus rasite čia.


 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Aukščiausios klasės kavos aparatai: ar verta į juos investuoti?
Reklama
Įspūdingi baldai šiuolaikinei svetainei: TOP 5 pasirinkimai