Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti

Kriaušė ir obuolys su juodojo šokolado ir vyno padažu

Siūlome puikų deserto receptą.
Kriaušė ir obuolys su juodojo šokolado ir vyno padažu
Kriaušė ir obuolys su juodojo šokolado ir vyno padažu / Kotanyi nuotr.

Jums reikės: 1 didesnės kriaušės ir obuolio, 1l raudonojo stalo vyno, 1 plytelės juodojo šokolado, apelsino, cinamono, imbiero, vanilės, peperončino.

Kriaušę ir obuolį nulupame, išimame sėklas. Į puodą įpilame vyno, sudedame vaisius, sutarkuojame apelsino žievelę, išspaudžiame sultis, truputį įberiame cinamo, imbiero, ir vanilės. Viską verdame vyne su cukrumi, kol suminkštės.

Vaisius išimame, o į likusį padažą įdedame 50gr juodo šokolado, 2 aitrius pipirėlius, pakaitiname ant mažos ugnies iki sutirštės, tada įdedame truputį sviesto. Atvėsusiu padažu pašlakstome vaisius, pabarstome tarkuotu šokoladu ir pagardiname plakta grietinėle arba ledais.

Visus receptus rasite čia.


 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Tyrimas: lietuviams planuojant kalėdinio stalo meniu svarbiausia kokybė bei šviežumas
Reklama
Jasonas Stathamas perima „World of Tanks“ tankų vado vaidmenį „Holiday Ops 2025“ renginyje
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos