Jums reikės:
250 g lašišos.
Padažui: 30 g šaldytų virtų krevečių, 1/2 svogūno, 30 g sviesto, 1/2 šaukšto miltų, truputis žuvies sultinio arba vandens, druskos, žuvies prieskonių, susmulkintų krapų, 50 g sviesto žuviai kepti.
Kaip gaminti:
Lašišą, nuskuskite, nuplaukite, nusausinkite ir pabarstykite prieskoniais. Palaikykite apie 30 min. Keptuvėje su sviestu pakepkite susmulkintus svogūnus, sudėkite krevetes, įberkite prieskonių, druskos, o po kelių minučių suberkite miltus. Gerai išmaišykite. Kai miltai apkeps, supilkite sultinį arba vandenį. Padažas turi būti vidutinio tirštumo. Keptuvę nukelkite nuo ugnies ir įmaišykite susmulkintus krapus. Lašišą iškepkite kitoje keptuvėje su sviestu. Patiekdami ant žuvies užspauskite citrinų sulčių, užpilkite padažo.
Skanaus!