Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti

Kūčių stalui: lašiša su krevečių padažu

Siūlome pasigaminti šventiniam stalui.
Lašiša
Lašiša / Photos.com nuotr.

Jums reikės:

250 g lašišos.

Padažui: 30 g šaldytų virtų krevečių, 1/2 svogūno, 30 g sviesto, 1/2 šaukšto miltų, truputis žuvies sultinio arba vandens, druskos, žuvies prieskonių, susmulkintų krapų, 50 g sviesto žuviai kepti.

Kaip gaminti:

Lašišą, nuskuskite, nuplaukite, nusausinkite ir pabarstykite prieskoniais. Palaikykite apie 30 min. Keptuvėje su sviestu pakepkite susmulkintus svogūnus, sudėkite krevetes, įberkite prieskonių, druskos, o po kelių minučių suberkite miltus. Gerai išmaišykite. Kai miltai apkeps, supilkite sultinį arba vandenį. Padažas turi būti vidutinio tirštumo. Keptuvę nukelkite nuo ugnies ir įmaišykite susmulkintus krapus. Lašišą iškepkite kitoje keptuvėje su sviestu. Patiekdami ant žuvies užspauskite citrinų sulčių, užpilkite padažo.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kai norai pildosi: laimėk kelionę į Maldyvus keturiems su „Lidl Plus“
Reklama
Kalėdinis „Teleloto“ stebuklas – saulėtas dangus bene kiaurus metus
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos