„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Kūčių stalui: pievagrybių kepsniukai

Siūlome pasigaminti šventiniam stalui.
Pievagrybiai
Pievagrybiai / Photos.com nuotr.

Jums reikės:

10 vidutinio dydžio pievagrybių galvučių, 1 svogūno, 1 raudonos paprikos, 1 nedidelės morkos, 50 g fermentinio sūrio, 50 g aliejaus.

Kaip gaminti

Pievagrybių galvutes nuvalykite, iš vidaus išpjaukite kotelių likučius ir grybų galvutes išplaukite pasūdytu vandeniu. Svogūną, papriką ir morką smulkiai supjaustykite ir pakepkite aliejuje. Šia daržovių mase įdarykite pievagrybius, ant viršaus užtarkuokite fermentinio sūrio ir sudėję į skardą 10 min. kepkite 200°C temperatūros orkaitėje. Kai sūris išsilydys, išimkite iš orkaitės, sudėkite į lėkštę, išklotą salotų lapais ir papuoškite žalumynais.

Skanaus!
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Testas.14 klausimų apie Kauną – ar pavyks teisingai atsakyti bent į dešimt?
Reklama
Beveik trečdalis kauniečių planuoja įsigyti būstą: kas svarbiausia renkantis namus?
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs