Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti

Kūčių stalui: šviežių kopūstų salotos su džiovintais baravykais

Siūlome pasigaminti šventiniam stalui.
Salotos
Salotos / Photos.com nuotr.

Jums reikės:

Pusės nedidelio kopūsto, 2 svogūnų, 100 g virtų džiovintų baravykų (arba kitokių grybų), 100 g aliejaus, 2 šaukštų acto, trupučio druskos ir cukraus.

Kaip gaminti

Kopūstą supjaustykite smulkiais šiaudeliais. Svogūnus ir grybus supjaustykite šiaudeliais ir pakepkite su puse nurodyto kiekio aliejaus. Kai svogūnai ir grybai atvės, juos sumaišykite su kopūstais. Likusį aliejų sumaišykite su actu, paskaninkite druska bei cukrumi ir užpilkite salotas. Išmaišykite. Patiekdami papuoškite žalumynais.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kai norai pildosi: laimėk kelionę į Maldyvus keturiems su „Lidl Plus“
Reklama
Kalėdinis „Teleloto“ stebuklas – saulėtas dangus bene kiaurus metus
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos