Jums reikės:
1 pakuotės kuskuso kruopų, prieskonių (kario, maltų gvazdikėlių, kvapiųjų pipirų, maltų juodųjų pipirų, 1 stiklinės pievagrybių, 3 valgomųjų šaukštų alyvų aliejaus, smulkiai pjaustytų svogūnų, 2 stiklinių kefyro ar natūralaus jogurto, 1 valgomojo šaukšto „Kotanyi“ rozmarinų, druskos, pagal skonį citrinų sulčių.
Paruoškite kuskusą pagal rekomendacijas ant pakuotės. Pagardinkite išvardintais prieskoniais. Pievagrybius nuplaukite, susmulkinkite ketvirčiais. Pakaitinkite keptuvėje alyvų aliejų, suberkite pievagrybius ir svogūnus, tuomet sumaišykite visa tai su kukuso kruopomis. Išmaišykite kefyrą su smulkintais rozmarinais, pagal skonį įspauskite citrinų sulčių ir druskos. Patiekite su paruoštu kuskusu.
Skanaus!