Marinuota lašiša su pipirais ir druska

4 porcijoms reikės: 400 g lašišos filė, 1 arbat. š. rupios jūros druskos, 1 arbat. š. rupiai maltų juodųjų Kotányi pipirų, 1 citrinos sulčių, 2 arbat. š. Kotányi itališkų žolelių, 6 arbat. š. ekstra alyvų aliejaus, 1 arbat. š. rožinių pipirų,1 saujos lapinių salotų.
Marinuota lašiša su pipirais ir druska
Marinuota lašiša su pipirais ir druska / „Kotanyi“ nuotr.

Supjaustykite lašišos filė 1 cm riekelėmis. Jūros druską sumaišykite su rupiai maltais juodaisiais pipirais. Marinuokite lašišą su citrinos sultimis, druskos ir pipirų mišiniu, žolelėmis ir alyvų aliejumi. Po 10 min. lašišą išimkite, patiekite papuošę rožiniais pipirais ir salotų lapais.

Gero apetito!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis