Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Marinuota lašiša su pipirais ir druska

4 porcijoms reikės: 400 g lašišos filė, 1 arbat. š. rupios jūros druskos, 1 arbat. š. rupiai maltų juodųjų Kotányi pipirų, 1 citrinos sulčių, 2 arbat. š. Kotányi itališkų žolelių, 6 arbat. š. ekstra alyvų aliejaus, 1 arbat. š. rožinių pipirų,1 saujos lapinių salotų.
Marinuota lašiša su pipirais ir druska
Marinuota lašiša su pipirais ir druska / „Kotanyi“ nuotr.

Supjaustykite lašišos filė 1 cm riekelėmis. Jūros druską sumaišykite su rupiai maltais juodaisiais pipirais. Marinuokite lašišą su citrinos sultimis, druskos ir pipirų mišiniu, žolelėmis ir alyvų aliejumi. Po 10 min. lašišą išimkite, patiekite papuošę rožiniais pipirais ir salotų lapais.

Gero apetito!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Influencerė Paula Budrikaitė priėmė iššūkį „Atrakinome influencerio telefoną“ – ką pamatė gerbėjai?
Reklama
Antrasis kompiuterių gyvenimas: nebenaudojamą kompiuterį paverskite gera investicija naujam „MacBook“
Reklama
„Energus“ dviratininkų komandos įkūrėjas P.Šidlauskas: kiekvienas žmogus tiek sporte, tiek versle gali daugiau
Reklama
Visuomenės sveikatos krizė dėl vitamino D trūkumo: didėjanti problema tarp vaikų, suaugusiųjų ir senjorų