Meksikietiška silkė

50 g silkės filė, 20 g konservuotų kukurūzų, 20 g konservuotų ananasų, 10 g raudonosios paprikos, 10 g geltonosios paprikos, 50 g natūralaus pomidorų padažo (pvz., Kėdainių).
Meksikietiška silkė
Meksikietiška silkė / „Kotanyi“ nuotr.
Temos: 2 Silkė Receptai

Silkės filė supjaustome 1 cm pločio juostelėmis. Ananasus supjaustome 1 cm storio kvadratėliais, papriką – 0,5 cm kvadratėliais. Viską sudedame į dubenėlį, įdedame pomidorų padažo ir gerai sumaišome. Paliekame šaldytuve bent 0,5 val.

Papuošiame petražolės arba krapų šakele.

Gero apetito!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis