Nuo paprikos nupjaukite galą su koteliu, išskobkite sėklalizdį, tada supjaustykite žiedais. Pomidorus irgi supjaustykite apvaliais griežinėliais.
Atšildytą bemielės sluoksniuotos tešlos lakštą kiek pakočiokite, tada supjaustykite 8 cm skersmens kvadratais ir kiekvieną jų pabadykite šakute.
Pomidorų padažą sumaišykite su šaukštu vandens. Įberkite po šaukštelį smulkintų raudonėlių ir bazilikų, tada dar sykį viską gerai išmaišykite. Gauta tyre aptepkite kiekvieną tešlos kvadratėlį.
Ant kiekvieno kvadrato dėkite po kelis mocarelos griežinėlius, užberkite smulkinto mėlynųjų pelėsių sūrio, galiausiai – porą žiupsnių tarkuoto parmezano.
Uždėkite po paprikos ir pomidoro griežinėlį. Viršų dar kiek apibarstykite tarkuotu parmezanu.
Kepkite 200 laipsnių orkaitėje 15–20 minučių.
4 asmenims. Paruošite per 1 valandą.