Simonos sūrio rutuliukai

Reikės: fermentinio sūrio -300 gr., kiaušinių- 2 vnt., miltai-2 šauktai, džiuvesėliai-2 šaukštai, sviesto 50 gr., prieskonių (druskos, įvairių prieskoninių žolelių), aliejaus kepimui.
Sūrio rutuliukai
Sūrio rutuliukai / Simonos nuotr.
Temos: 2 Sūris Receptai

Gamybos procesas:

Sūrį sutarkuoti ir sudėti  visus kitus produktus, viską gerai išmaišyti, kad gautųsi vientisa masė. Tada formuoti rutuliukus ir dėti kepti į įkaitintą aliejų. Kai rutuliukai apskrunda ir susidaro traški plutelė traukiame iš keptuvės ir dedame ant popierinio rankšluoščio, kad nusisunktų riebalų perteklius. Patiekti galima ir karštus ir šaltus su pikantišku padažu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis