Šonkauliukai su imbieru

Kaip suderinti tris, rodos, sunkiai derančius norus: troškimą kuo daugiau būti po atviru dangum (pageidautina, su gerų draugų kompanija), norą skaniai pavalgyti ir pageidavimą kuo mažiau laiko praleisti prie puodų. Receptas paprastas: gaminkite maistą ir gardžiuokitės juo po atviru dangumi, kartu su savo bičiuliais.
Šonkauliukai
Šonkauliukai / Photos.com

1 kg kiaulienos šonkauliukų

Padažui:

5 svogūno laiškai,

sutrinta česnako skiltelė,

3 cm ilgio nulupta imbiero šaknis,

šaukštas sojos padažo,

4 v.š. medaus,

3 v.š. citrinos sulčių,

1/2 a.š. malto imbiero,

1 v.š. augalinio aliejaus.

Sudėkite šonkauliukus ant grotelių, įtvirtintų apie 10 cm nuo anglių, ir kepkite 7 min. vis perversdami.

2. Dėkite padažo ingredientus į puodą, pastatykite jį ant nedidelės ugnies, užvirinkite ir pavirkite apie minutę.

3. Nuimkite šonkauliukus nuo grotelių, suguldykite į plokščią lėkštę ir apliekite padažu. Vėl suguldykite mėsą ant grotelių ir kepkite apie 10 min.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kai norai pildosi: laimėk kelionę į Maldyvus keturiems su „Lidl Plus“
Reklama
Kalėdinis „Teleloto“ stebuklas – saulėtas dangus bene kiaurus metus
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos