Pagrindui sviestą ištrinti su miltais ir cukrumi iki trupinių, sudėti trynius ir išminkyti, jeigu tešla per biri, įpilti truputį šalto vandens. Dėti pusvalandžiui į šaldytuvą. Ištraukus iškloti kepimo formą, dėti į iki 190 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepti 6-7 minutes. Ištraukus sudėti nuluptus ir skiltelėmis supjaustytus obuolius, apibarstyti cukraus ir cinamono mišiniu, paskleisti uogas, užpilti įdarą ir kepti 160-170 laipsnių orkaitėje 40-50 minučių. Išjungus ugnį, palikti orkaitėje atvėsti, tada dėti dar porai valandų į šaldytuvą.
Įdarui varškę, kiaušinius, cukrų ir migdolus išsukti iki vienalytės masės, sudėti maskarponės sūrį ir dar kartą išmaišyti.